Με συγκομιδή 45 μετάλλια και τρία πανελλήνια ρεκόρ ολοκληρώθηκε η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στη Χίο.

Τα πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν από τη Χριστιάνα Σκυλουράκη και τις σκυτάλες 4Χ200μ. επιφάνεια παίδων και 4Χ100μ. διπλά πέδιλα mixedl παμπαίδων-παγκορασίδων ΑΒ. Η συγκομιδή του ΝΟΧ, που ήταν 19 χρυσά, 11 ασημένια και 15 χάλκινα μετάλλια, τον έφερε στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με τρία πανελλήνια ρεκόρ από τη Χριστιάνα Σκυλουράκη, τις σκυτάλες 4×200μ. επιφάνεια παίδων και 4×100μ. διπλά πέδιλα mixed παμπαίδων-παγκορασίδων ΑΒ, αλλά και την κατάκτηση συνολικά 45 μεταλλίων, 19 χρυσά, 11 ασημένια και 15 χάλκινα, ολοκληρώθηκε η παρουσία για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στην Χίο.

Οι αθλητές της ομάδας του Ηλία Καλαμαρίδη έδωσαν για μια ακόμη φορά τον καλύτερο τους εαυτό, πετυχαίνοντας το στόχο που είχε τεθεί σε αυτό το πρωτάθλημα, καθώς κατάφεραν ν’ αναδειχθούν στη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 39 σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΝΟΧ κατετάγη στη 2η θέση στις κατηγορίες ανδρών, γυναικών και στις προαγωνιστικές, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την παράδοση που κατέχει στο άθλημα.

Οι επιδόσεις που ξεχώρισαν ήταν πολλές, αλλά αυτές που έκαναν τη διαφορά είναι από τη Χριστιάνα Σκυλουράκη στα 400μ. Υ/Β, η οποία έδειξε ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα στο προσεχές παγκόσμιο πρωτάθλημα που ακολουθεί στην Αίγυπτο, ενώ πολλές υποσχέσεις άφησαν οι παίδες, Βασίλης Χατζηδάκης, Κωνσταντίνος Λεδάκης, Μάριος-Στέργιος Ρινακάκης και Ιάσωνας Χίνος, οι οποίοι κατέρριψαν το πανελλήνιο ρεκόρ στα 4×200μ. επιφάνεια. Το τρίτο πανελλήνιο ρεκόρ από τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου σημειώθηκε στα 4×100μ. διπλά πέδιλα mixed παμπαίδων-παγκορασίδων ΑΒ από τους Κωνσταντίνο Ρημαντωνάκη, Κωνσταντίνα Κογιαννάκη, Μιχαέλα Μπαλολάκη και Εμμανουήλ Λιόλιο.

Να σημειωθεί πως παρότι η ΚΟΕ ενημέρωνε καθημερινά για τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος, εξαίρεση αποτέλεσε η τέταρτη και τελευταία ημέρα, γεγονός που δεν βοήθησε στην αναλυτική παρουσίαση των επιδόσεων των αθλητών του ΝΟΧ, όπως συνέβη κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών ημερών της διοργάνωσης. Ουσιαστικά, δεν έχουν αποτυπωθεί τα πλήρη αποτελέσματα για την Κυριακή (14/7).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook