Αθωώθηκε ομόφωνα από το Εφετείο – Eίχε βρεθεί ένοχος πρωτόδικα για το αδίκημα της κατοχής αρχείων παιδικής πορνογραφίας στο Ειδικό Κέντρο ;oπου εργαζόταν και αξιολογούσε ανήλικα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες

Ομόφωνα αθώος, κρίθηκε από το Εφετείο Πατρών, ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την περιοχή του Πύργου, που το 2016 είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή και του είχε επιβληθεί χρηματική ποινή ύψους 150.000 ευρώ.

Ο 60χρόνος – τότε – άνδρας είχε κατηγορηθεί για το αδίκημα της κατοχής αρχείων παιδικής πορνογραφίας στον χώρο εργασίας του, στο Ειδικό Κέντρο που εργαζόταν και αξιολογούσε ανήλικα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και ειδικές ανάγκες. Την καταγγελία, με γραπτή αναφορά στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, είχαν κάνει συνάδελφοί του, που είχαν εντοπίσει το 2012 το υλικό στον Η/Υ του.

Στην πρωτόδικη απόφαση, ασκήθηκε έφεση από τον συνήγορο υπεράσπισής του, Δικηγόρο Σταύρο Μαρινόπουλο, και χθες στο Εφετείο Πατρών – σύμφωνα με τον ίδιο – κρίθηκε ομόφωνα αθώος και απαλλάχθηκε από την κατηγορία κατοχής του επίμαχου υλικού.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook