Ο 50χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και περίπου 3 ημέρες και οικείοι του κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσουν την εξαφάνισή του

Τελευταία ενημέρωση: 22:08

Χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα εξελίσσεται η μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου,  κάτοικου της Γαύδου που σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του ακριτικού νησιού, έχει να δώσει αρκετές ημέρες σημεία ζωής.

Πρόκειται για έναν 50χρονο, ο οποίος εδώ και καιρό μένει σε σκηνή σε παραλία της Γαύδου όμως εδώ και 3 ημέρες, ενώ ρούχα και προσωπικά αντικείμενα βρίσκονται στη σκηνή, ο ίδιος φέρεται εξαφανισμένος.

Οικεία του πρόσωπα, δήλωσαν σήμερα το πρωί την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα και για τον εντοπισμό του επιστρατεύτηκε αεροπλάνο της Frontex, ιδιωτικό σκάφος στο οποίο επιβαίνει λιμενικός υπάλληλος - λόγω οτι πλωτό μέσο του ΛΣ από την Παλαιόχωρα δεν  μπορούσε να αποπλεύσει εξαιτίας του καιρού - καθώς και παρεπλέοντα σκάφη.

Το αεροπλάνο της Frontex, μόλις έπεσε το σκοτάδι, σταμάτησε τις εναέριες έρευνες ενώ η επιχείρηση εντοπισμού του αγνοούμενου θα συνεχιστεί μέχρι αργά τη νύχτα, από θαλάσσης.