Στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση της χώρας, τη ΔΕΘ, θα βρεθεί για άλλη μια χρονιά το Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Με ανακοίνωση το Επιμελητήριο Ηρακλείου καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να συμμετάσχουν στο δικό του περίπτερο, παρέχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να πωλούν προϊόντα τους, στη διάρκεια και στους χώρους της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες.

Η 84η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις για την τεχνολογία, τον πρωτογενή τομέα, την επιχειρηματικότητα, τη διατροφή/γαστρονομία, αλλά και συναυλίες, θεατρικά δρώμενα και άλλες δράσεις πολιτισμού. 

Οι επιχειρηματίες/μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην 84η ΔΕΘ, με προνομιακή τιμή, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 25/7, στο e-mail: stefanoudaki@ebeh.gr, αποστέλλοντας παράλληλα στοιχεία, όπως: επωνυμία της επιχείρησης, όνομα υπευθύνου, ΑΦΜ,  τηλέφωνο επικοινωνίας,  κατηγορία προϊόντων και αν προτίθεται να πραγματοποιήσουν πωλήσεις λιανικής. Θα τηρηθεί αυστηρά, η σειρά προτεραιότητας.

«Η στήριξη των επιχειρήσεων / μελών μας που θέλουν να διεκδικήσουν μερίδιο στη διεθνή αγορά, παραμένει κύρια επιδίωξή μας» αναφέρει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης και συμπληρώνει οτι «για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε δράσεις που τονώνουν την εξωστρέφεια, κυρίως, των ΜμΕ και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης παραμένει μια πραγματική ευκαιρία για όσους θέλουν να κάνουν σταθερά βήματα ανάπτυξης σε εκτός Κρήτης αγορές».

Να σημειωθεί ότι τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ινδία και η προσέλευση των επισκεπτών αναμένεται να ξεπεράσει τα περσυνά επίπεδα (83η ΔΕΘ: 270.000 επισκέπτες).

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες  μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ.: 2810-247034. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook