Μετά τον Γιώργο Λαζαρίδη και ο δεύτερος μακροβιότερος ποδοσφαιριστής της διοίκησης Ροκάκη, ο Αλέξης Σελινιωτάκης, συνεχίζει στα Χανιά.

Ο έμπειρος Χανιώτης μέσος και εκ των αρχηγών της ομάδας συμφώνησε για να προσφέρει τις υπηρεσίες του για ακόμη μία σεζόν. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας μας Αλέξη Σελινιωτάκη για ακόμη έναν χρόνο.

Την περασμένη σεζόν συμμετείχε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, βοηθώντας σημαντικά όχι μόνο στη μεσαία αλλά και στην αμυντική γραμμή, ενώ κατέγραψε και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Συνολικά με την ομάδα μας από το 2014, όταν και φόρεσε πρώτη φορά τη φανέλα της στη Γ’ Εθνική, μετράει (σε επίσημες διοργανώσεις) 131 συμμετοχές (οι 115 ως βασικός), με 2 γκολ και 4 ασίστ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα μας ο 30χρονος μέσος δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για μία ακόμη χρονιά θα βρίσκομαι στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ομάδας μας. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και μέσα από σκληρή δουλειά στην καθημερινότητα να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook