Ένας ιδιωτικός, επίγειος παράδεισος στην τιμή των 1.200 ευρώ

Εάν η προοπτική του να απομακρυνθείτε από όλους και από όλα μοιάζει με το ιδανικό σενάριο για τις διακοπές σας, τότε αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα στο νησάκι Satellite ανοικτά των ακτών της Τασμανίας, νότια της Αυστραλίας.

Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι να διαθέτετε το ποσό των 1.200 ευρώ/ την βραδιά για δύο άτομα!

Αν και ο επίγειος ιδιωτικός παράδεισος που ακούει στο όνομα Satellite Island είναι αρκετά ακριβός, εκείνοι που έχουν την δυνατότητα να τον νοικιάσουν έστω και για λίγες μέρες θα ζήσουν μια, πραγματικά, μοναδική εμπειρία ζωής.

Οι επισκέπτες του, λοιπόν, χαίρουν αποκλειστικής πρόσβασης στα 340 στρέμματα του νησιού, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ερημικές παραλίες με βότσαλα και ηλιόλουστοι κολπίσκοι, εκτάσεις με γηγενείς καταπράσινους θάμνους καθώς και εντυπωσιακοί θαλάσσιοι βράχοι.

Στις εγκαταστάσεις του νησιού συγκαταλέγονται το Summer House, με τρία υπνοδωμάτια, και το Boathouse με δύο κρεβατοκάμαρες, με την συνολική χωρητικότητά τους να ανέρχεται στα 8 άτομα (τα παιδιά που θα επισκεφτούν το νησί πρέπει να είναι πάνω από 12 ετών), καθώς και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με επιλεγμένες, γκουρμέ πρώτες ύλες. Επίσης, παρέχεται εξοπλισμός για ψάρεμα και καγιάκ.

Το νησάκι, που παλαιότερα χρησιμοποιήθηκε ως παρατηρητήριο, ανακαλύφθηκε από τον γάλλο εξερευνητή Bruni D’ Entrecasteaux το 1972 και καθώς δεν είναι καθόλου προσιτό προς το κοινό, έχει διατηρήσει το απόλυτα παρθένο τοπίο του.

Η ενοικίασή του ανέρχεται στα 1167 ευρώ/ διανυκτέρευση για δύο άτομα με ελάχιστη διαμονή τα δύο βράδια. Ο κάθε επιπλέον επισκέπτης επιβαρύνεται με 179 ευρώ/ διανυκτέρευση.

Πηγή: newsbeast.gr