Η σημερινή συνεδρίαση διεκόπη λόγω του σεισμού  – Ποιοι Κρητικοί αγωνιούν για την διαδικασία του Σαββάτου

Μετά τον ορισμό του Κρητικού Αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη ως του νέου Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, το μεσημέρι ξεκίνησε  υπο την προεδρία του η συνεδρίαση του συμβουλίου κρίσεων για τους τέσσερις άλλους Αντιστράτηγους.

Όμως μετά από λίγο συνέβη η ισχυρή σεισμική δόνηση και έτσι η συνεδρίαση διεκόπη για το πρωί του Σαββάτου.

Οι τέσσερεις Αντιστράτηγοι που κρίνονται είναι οι δύο Κρητικοί Ανδρέας Δασκαλάκης και Χρήστος Δραγατάκης καθώς και οι Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και Ανδρέας Αποστολόπουλος.

Αμέσως μετά τις κρίσεις των Αντιστρατήγων θα ακολουθήσουν οι κρίσεις των Υποστρατήγων όπου και εδώ υπάρχει «Κρητικό» ενδιαφέρον καθώς κρίνεται ο Γενικός Αστυνομικός Επιθεωρητής Κρήτης, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης και μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την μεγάλη επιτυχία της εξιχνίασης της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας Suzanne Eaton και της σύλληψης του 27χρονου που ομολόγησε την πράξη του.

Επίσης την κρίση του συμβουλίου αναμένει και ο Κρητικός Υποστράτηγος Στυλιανός Βολυράκης ο οποίος υπηρετεί ως Διευθυντής στο Επιτελικό γραφείο του Αρχηγού.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη στις 18 Ιουλίου οι θέσεις των Αντιστρατήγων μειώνονται κατά μια κάτι που αναμένεται να φέρει αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες  ένας Αντιστράτηγος θα ορισθεί ως Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. , ένας ως Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, ένας ως Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος και ένας ως Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook