Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Mou» ήταν σήμερα το πρωί ο Στέφανο Σαρτίνι. O γνωστός σκηνοθέτης σχολίασε την εμφάνιση της παρέας του «Ράδιο Αρβύλα», τη Ρούλα Κορομηλά, την Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε την πρόταση που έχει κάνει στον Αντώνη Ρέμο. 

Για το στούντιο της εκπομπής «Πρωινό Mou»: «Αισθάνομαι αρκετά περίεργα. Αυτό το πλατό ύστερα από 10 χρόνια… εδώ ήταν το στούντιο του \”Μπράβο\”. Είχαμε το στούντιο που ήταν 360ο και στο πρώτο επεισόδιο ήταν έτοιμο μόνο το μισό, ολοκληρώθηκε στο τρίτο επεισόδιο!».

 Για το «Dancing With the Stars»: «Μου άρεσε πάρα πολύ το σόου. Το είχα προτείνει πολλά χρόνια πριν, αλλά κανένας δεν είχε πιστέψει τότε σ\’ αυτή την ιδέα!».

 Για τους «Ράδιο Αρβύλα»: «Οι “Ράδιο Αρβύλα” πάνε πολύ καλά. Δεν μ’ αρέσει όμως που είναι με T-shirt και αξύριστοι. Πιστεύω πως δεν δείχνεις σεβασμό στον τηλεθεατή μ’ αυτό τον τρόπο. Πιστεύω πως οι βραδινοί παρουσιαστές πρέπει να είναι με πουκάμισο και ξυρισμένοι».

 Για την Ευγενία Μανωλίδου: «Η Ευγενία Μανωλίδου, δεν τη ξέρω προσωπικά, βλέπω όμως πως έχει ταλέντο. Έχει ένα δικό της τρόπο, ο οποίος μπορεί να την οδηγήσει σε κάποιο format που μπορεί να είναι καλό».

 Για τον Λάκη Λαζόπουλο: «Ο Λάκης είναι μεγάλο ταλέντο. Πάει χρόνια που κάνει αυτό το σόου, έχει βρει τον τρόπο, προχωράει με την επιτυχία. Είναι κάτι πολύ καλό».

 Για την Τατιάνα Στεφανίδου: «Η Τατιάνα είναι χρόνια που κάνει αυτό το ύφος. Μια χαρά είναι. Έχουμε κάνει και το \”Fame Story\” μαζί. Την προτιμώ στο prime time. Γενικά όποιος είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση πιστεύω πως πρέπει να περνάει στο βραδινό. Όταν έχεις περάσει από μία ζώνη, πρέπει να δοκιμαστείς και αλλού».

 Για την Ελεονώρα Μελέτη: «Η Ελεονώρα μ’ αρέσει γιατί είναι πολύ κεφάτη. Πιστεύω πως η εκπομπή της είναι πολύ νωρίς! Κεφάτη, άνθρωπος με χαμόγελο… είναι αυτό που χρειάζεσαι για το πρωί!». 

Για την πρόταση στον Αντώνη Ρέμο: «Κάποια στιγμή πριν από πολλά χρόνια, πρότεινα να ξεφύγουμε από τους κλασικούς παρουσιαστές και να χρησιμοποιήσουμε και άλλα πρόσωπα, όπως τραγουδιστές. Τότε ήταν πολύ τραγικό. Εδώ και 5-6 χρόνια θέλω να κάνω σόου με τον Αντώνη Ρέμο. Όταν του το έλεγα το απέφευγε, πρόσφατα είπε \”θα δούμε\” — μακάρι».

Για τη Ρούλα Κορομηλά: «Έχω δει πολύ λίγο από τη Ρούλα στο \”Big Brother\”. Δεν μου άρεσε. Αυτό το χαμηλό ύφος δεν της κολλούσε και τα πλάνα τα οποία κάνανε από κάτω δεν είναι ευγενικό για μία κυρία. Στο \”Greek Idol\” είναι πιο κοντά στο στοιχείο της».



yupi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook