Μετά από δύο ημέρες μάχης για τη ζωή του, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο κρατούμενος που είχε μεταφερθεί το μεσημέρι του Σαββάτου βαρύτατα τραυματισμένος από τις φυλακές της Αγυιας στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά από αιματηρό επεισόδιο μεταξύ κρατουμένων στο κατάστημα κράτησης "ΚΡΗΤΗ Ι".

Πρόκειται για έναν άνδρα πακιστανικής καταγωγής ο οποίος, αφού είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να κρατηθεί στη ζωή όμως περίπου στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας κατέληξε.

Ως προς το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης, οι κάμερες ασφαλείας στο κατάστημα αναμένεται να δώσουν στοιχεία στις αρχές για το ποιος ή ποιοι μαχαίρωσαν τον συγκρατούμενό τους και πλέον ο δράστης ή οι δράστες θα βρεθούν αντιμέτωποι και με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Υπενθυμίζεται οτι στο Νοσοκομείο, μετά την συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων, είχαν μεταφερθεί δύο ακόμα άτομα, ελαφρά τραυματισμένοι.

Στην διάρκεια της συμπλοκής που σήμανε συναγερμός στις φυλακές το μεσημέρι του Σαββάτου και απέβη τελικώς μοιραία για έναν από τους τραυματίες, χρησιμοποιήθηκαν και αυτοσχέδια μαχαίρια ενώ στη συνέχεια με την επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων, η ένταση αποκλιμακώθηκε. Δυστυχώς όμως ο συγκεκριμένος κρατούμενος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.