Το Σάββατο 20 Ιουλίου τελέστηκε το μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από το θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.  Η ηθοποιός πέθανε στις 23 Ιουλίου του 1996.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δημοσίευσε φωτογραφίες από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών στο facebook και έγραψε: «Σήμερα έγινε το μνημόσυνο για τα 23 χρόνια από τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Αλίκης Βουγιουκλάκη, που «έφυγε» 23 Ιουλίου… Αποφράδα ημέρα, δυστυχώς, για την Ελλάδα.

Λίγοι φίλοι αποτίσαμε φόρο τιμής μαζί με τον αδελφό της Αντώνη τον Κώστα Πρέκα, την Αριελ Κωνσταντινίδη, τον Τάκη Ζαχαράτο, τον Μάνο Ιερωνυμάκη, την Φιλίτσα Καλογεράκου, την μόνιμη βοηθό της την Άντα και λίγους φίλους της. ΑΛΙΚΆΚΙ μας δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ… Εσύ έδωσες στην μεταπολεμική Ελλάδα ένα παλμό χαράς και νιότης… Εσύ μας χάρισες ωραίες ανεπανάληπτες στιγμές… Κι εγώ από την λατρεία που σου είχα, όπως και τα πιο πολλά παιδιά του ’60, λες κι ήσουν νεράιδα, αγάπησα το θέατρο κι έγινα Ηθοποιός….».

O αδερφός της αξέχαστης ηθοποιού, ο Αντώνης Βουγιουκλάκης είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Not»: «23χρόνια στην ψυχή μου είναι σα να μην έχει περάσει ούτε ένα λεπτό… Πάντα πονάει… Νιώθω ότι θα είναι πάντα εδώ. Η λάμψη και η ακτινοβολία της πάντα θα είναι εδώ»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook