Ανακοίνωση αναφορικά με την παράνομη αφισοκόλληση σε διάφορα σημεία των Χανίων καθώς και για τα μπάζα στον ΒΟΑΚ, απέστειλε η Ένωση ξενοδόχων νομού Χανίων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

“Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων απέστειλε επιστολή σε όλους τους δήμους του Νομού Χανίων σχετικά με την ανεξέλεγκτη και παράνομη αφισοκόλληση διαφόρων εκδηλώσεων  που παρατηρείται σε πολύ μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα  δημιουργώντας τεράστια ρύπανση και μία πολύ άσχημη εικόνα στους χιλιάδες επισκέπτες του Νομού μας.

Ζητά  την απομάκρυνσή τους και να   ανακοινωθούν  επικείμενες  κυρώσεις  για τέτοιες ενέργειες, προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων .

Επίσης με επιστολή της ζητά  να μπει μία τάξη στα τραπεζοκαθίσματα σε όλο τον Δ. Χανίων, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά παράπονα   από τους επισκέπτες μας αλλά και τους μόνιμους κατοίκους του Νομού Χανίων.

Τέλος απέστειλε επιστολή στην περιφέρεια για την αναγκαιότητα της άμεσης ολοκλήρωσης των κλαδοκοπών  καθώς και το μάζεμα όλων των μπαζών κατά μήκος του ΒΟΑΚ – προς αποφυγήν ατυχημάτων ,  δεδομένου ότι ο όγκος των επισκεπτών που κινείται στον ΒΟΑΚ μεγαλώνει μέρα με την ημέρα”.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook