Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΕΒΕΝΗ ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν για την διοργάνωση συναυλίας όπου τα έσοδα πήγαν για κοινωφελείς σκοπούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο  Πρόεδρος, η επιτροπή διοργάνωσης και τα μέλη του Διοικητικού  Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους όσους έδωσαν δυναμικό παρόν και όλες τις επιχειρήσεις – χορηγούς που με την ευγενική τους προσφορά συνέβαλαν στην επιτυχία της συναυλίας με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα & Νίκο Πορτοκάλογλου  η οποία διοργανώθηκε προκειμένου να στηριχθούν και να ενισχυθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι συμπολίτες μας.

Επίσης ιδιαιτέρως καθοριστική για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας, υπήρξε  η στήριξη της Περιφέρεις Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ).

Σε καιρούς δύσκολους, όταν οι οικονομικές αντιξοότητες για όλους είναι πολλές,  η αλληλεγγύη και η συνεργασία των μελών της κοινωνίας μας αναδεικνύονται ως μέγιστα αγαθά.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook