Σε διεθνείς διοργανώσεις θα λάβουν μέρος ο προπονητής του τμήματος κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων Μανώλης Αγγελάκης και ο αθλητής Θανάσης Τζανακόπουλος.

Ο Τζανακόπουλος θα συμμετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες, ενώ ο Αγγελάκης θα "κατεβάσει" την Εθνική ομάδα σπριντ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Δύο σπουδαία γεγονότα αφορούν το τμήμα κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς οι Μανώλης Αγγελάκης και Θανάσης Τζανακόπουλος θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Τζανακόπουλος θα απολαύσει τη συμμετοχή στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν από 25 έως 31 Αυγούστου στην Πάτρα ενώ ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου επελέγη από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ να «κατεβάσει» την Εθνική ομάδα σπριντ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα για τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών που θα διεξαχθεί στο Πιτέστι της Ρουμανίας από 1 έως 4 Αυγούστου.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας αποτελείται από τέσσερα παιδιά όπου πρόκειται για τους Παναγιώτη Αντωνίου, Βατίστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Μάτσα και Κωνσταντίνο Μπενέτο.

Για τον Ναυτικό Ομιλο περικλείει με τιμή το γεγονός ότι οι Τζανακόπουλος και Αγγελάκης κλήθηκαν στις Εθνικές ομάδες για να προσφέρουν, ο καθένας από το δικό του πόστο, τις υπηρεσίες του.