Θα επιστρέψει σε εθελοντικές οργανώσεις τα χρήματα των δωρεών ενώ ζητά την έγκριση των δωρητών για χρήση μέρους των χρημάτων για την επιστροφή της σορού της  Suzanne στη Γερμανία

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από έρανο, ο οποίος είχε γίνει πριν ακόμα εντοπιστεί η σορός της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου, αναμένεται να μοιραστούν σε εθελοντικές οργανώσεις που βοήθησαν στις έρευνες, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας.

Στον διαδικτυακό έρανο είχαν συνεισφέρει, μέσα σε ελάχιστες ημέρες από το κάλεσμα της οικογένειας για βοήθεια, 529 άτομα.

Κάποια από αυτά η οικογένεια σχεδιάζει δοθούν για την επιστροφή της σορού της Suzanne Eaton στην Γερμανία και η οικογένεια ζητά με ανάρτησή της στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook για την αναζήτηση της άτυχης 60χρονης, από τους δωρητές την έγκριση τους.

Συγκεκριμένα η οικογένεια σε μήνυμα της αναφέρει:

“Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για τις γενναιόδωρες συνεισφορές σας στο ταμείο που δημιουργήθηκε κατά την αναζήτηση της Suzanne. Ήμασταν τόσο συγκινημένοι από όλα τα μηνύματα ενθάρρυνσης κατά την αναζήτηση και συνεχίσαμε να πέρνουμε δύναμη από αυτήν την κοινότητα μετά την ανακάλυψη του Suzanne. Σας ευχαριστούμε επίσης για την υπομονή σας τις τελευταίες δύο εβδομάδες που τιμούσαμε τη Suzanne.

Θα θέλαμε τώρα να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουμε να διαθέσουμε τα χρήματα που προσφέρθηκαν στη συλλογή χρημάτων αναζήτησης. Τα έσοδα θα δοθούν κατά κύριο λόγο στις προσπάθειες άμεσης αναζήτησης που διεξήχθησαν μέχρι τις 9 Ιουλίου και όπως αναφέρεται στην περιγραφή του εράνου θα δώσουμε όλα τα αχρησιμοποίητα κεφάλαια σε εθελοντικές οργανώσεις που εμπλέκονται στην έρευνα. Σχεδιάζουμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κάποια από τα κεφάλαια για να καλύψουμε το κόστος της επιστροφής της Suzanne στη Γερμανία και της μνημόσυνης διαδικασίας. Αν δεν νομίζετε ότι η τελευταία είναι κατάλληλη χρήση της δωρεάς σας, ενημερώστε μας με ένα άμεσο μήνυμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook