Για ιδεοληψία και δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων κατηγορεί την παράταξη Σαρρή η απερχόμενη δημοτική αρχή

“Η διαφάνεια και η υπεύθυνη στάση της Δημοτικής Αρχής αποτελεί εγγύηση για την καλή συνέχεια του Δήμου μας και στον τομέα της καθαριότητας”, απαντά η απερχόμενη δημοτική αρχή στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα της παράταξης του Γ.Σαρρή (που διατυπώθηκαν και στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης) για μεθοδεύσεις στον τομέα της καθαριότητας με σκοπό την εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων, οι οποίες δεσμεύουν και την επόμενη δημοτική αρχή.

Σε ανακοίνωσή ο Δήμος Ενεργών Πολιτών και ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας εξηγούν, κατηγορώντας ταυτόχρονα την παράταξη Σαρρή για ιδεοληψία και δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων, οτι ο διεθνής διαγωνισμός προκηρύχθηκε για να μην δημιουργηθεί κενό στον τομέα της καθαριότητας ενώ η όλη διαδικασία έγινε κατόπιν συνεννόησης και ενημέρωσης με τη νέα δημοτική αρχή.

Η απάντηση της δημοτικής αρχής έχει ως εξής:

Δυστυχώς η παράταξη του κ. Σαρρή για πολλοστή φορά χρησιμοποιεί ανακρίβειες και ιδεοληψίες για την δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων, σχετικά με  τον μειοδοτικό διεθνή διαγωνισμό για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και δημοτικών υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.  Προσπαθεί να διαστρεβλώσει την υπεύθυνη στάση της παρούσας δημοτικής αρχής να προχωρήσει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε ο δήμος να μην παρουσιάσει κενό στην καθαριότητα, με επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών και την εικόνα του Δήμου μας και μάλιστα μετά από συνεννόηση με τη νέα Δημοτικής Αρχής.

Να του υπενθυμίσουμε ότι οι προηγούμενοι διαγωνισμοί χρειάστηκαν περισσότερο από ένα έτος για να υπογραφούν οι συμβάσεις με τους αναδόχους.

Έχουμε χορτάσει από την διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των πράξεων της παρούσας Δημοτικής Αρχής καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μας και ο κ. Σαρρής προσθέτει δυστυχώς τις δικιές του πινελιές. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook