Τα φιδίσια αξεσουάρ είναι στη μόδα και μαζί τους και τα νύχια από snakeskin. Αυτό το trend ξεκίνησε από την Αμερική και τα φίδια που τοποθετούνται στα νύχια είναι συνήθως βόας ή πύθωνας.

Το πώς γίνεται είναι μία ιστορία με καλή τεχνική. Κόβεται αρχικά το δέρμα στο επιθυμητό μέγεθος και απλώνεται στα νύχια ώστε να δώσει την υφή του φιδιού. Στη συνέχεια τοποθετείται gel και σφραγίζεται ώστε να προστεθεί χρώμα και λάμψη στο τελικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, όλα αυτά δεν γίνονται εύκολα ή γρήγορα. Απαιτούν την υπομονή σας για δύο ώρες περίπου αν ασχολούνται μαζί σας δύο nail artists. Και ως φυσικό επακόλουθο το κόστος είναι τσιμπημένο.

http://girliegirlarmy.com/wp-content/uploads/2011/06/snakeskin-pedicure.jpgΒέβαια, μπορεί να κρατήσει για τέσσερις εβδομάδες και να είστε η γυναίκα-φίδι, αλλά όταν αποφασίσετε να το βγάλετε θα πρέπει να πάτε πίσω στο beauty salon γιατί θέλει τον τρόπο του, όπως άλλωστε γίνεται με την τεχνική του gel.

Και μην βιαστείτε να πείτε «τα καημένα τα φιδάκια», γιατί δεν τα πειράζει κανείς! Το δέρμα αποβάλλεται από τα φίδια φυσικά. Όσο για το πώς φτάνει το δέρμα τους στα nail studios, γίνεται μέσω της «Bio Sculpture Gel», μια εξειδικευμένη εταιρεία που φροντίζει για την απολύμανση και την προετοιμασία τους για αυτή τη χρήση και μόνο.

(queen.gr)