Στο Μάλεμε, την Πέμπτη 1 Αυγούστου, θα αρχίσει η προετοιμασία του Πλατανιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Στη συνέχεια, στις 5 ή τις 6 Αυγούστου, η χανιώτικη ομάδα, που έκανε εντυπωσιακή πορεία τη χρονιά που πέρασε “φλερτάροντας” μέχρι τελευταίο… δευτερόλεπτο με την επιστροφή στη Super League, θα μεταβεί στο Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. 

Παράλληλα το Σάββατο (27/07) αναμένεται συνάντηση προέδρου, τεχν. διευθυντή, προπονητή και γενικού αρχηγού της ομάδας για να συζητηθούν θέματα που αφορούν τους “ερυθρόλεκους”, όπως μεταγραφικά, λεπτομέρειες, προετοιμασίας, επάνδρωση τεχνικού τιμ.

Η ενημέρωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Λίγες μέρες μας χωρίζουν πλέον από την αφετηρία. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Πλατανιά, το οποίο –έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις στη Super League 2- ορίστηκε για την 1η Αυγούστου.

Η αρχή θα γίνει στο Μάλεμε, όπου θα πραγματοποιηθούν τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ, ενώ έπειτα από μερικές μέρες προπονήσεων στο αθλητικό μας κέντρο, η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι (5 ή 6/8), όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, καθώς και σειρά φιλικών αγώνων. Εκεί θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τις 23 Αυγούστου και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη βάση της.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook