Τα πάντα για το υγραέριο, στο νέο site της εταιρείας ΑΦΟΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, www.zgas.gr.

Αν είστε από αυτούς που ακόμα ψάχνονται με τις εναλλακτικές μορφές ενέργειας, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, έχει τη λύση για εσάς και λέγεται ΥΓΡΑΕΡΙΟ!

Συνδυάζει οικονομία και υψηλή απόδοση και αποτελεί ιδανική μορφή ενέργειας, για το σπίτι, την επιχείρηση, αλλά και το αυτοκίνητο.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ, είναι μια από τις πλέον δυναμικές και πρωτοπόρες του κλάδου στην Κρήτη. Διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο τμήμα service, δίνοντας άρτιες, επαγγελματικές και αξιόπιστες λύσεις, για κάθε επαγγελματική ή μη ανάγκη. Τα πάντα για το υγραέριο, δηλαδή!

Ανακαλύψτε το νέο site zgas.gr!

Το νέο site της εταιρείας, www.zgas.gr, δημιουργήθηκε με γνώμονα τη διευκόλυνση του καταναλωτή και είναι πλήρως ενημερωμένο ώστε να παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες που θα χρειαστείτε.

Είναι εύχρηστο και λειτουργικό ακόμα και για τους πλέον αρχάριους, καθώς ο καθένας μπορεί να περιηγηθεί εύκολα στις σελίδες του.

Είναι επίσης διαδραστικό, ώστε να διευκολύνεται η άμεση επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο επισκέπτη, είτε τηλεφωνικά, είτε με email, είτε μέσω των social media (facebook, twitter, pinterest). Έχουν την δυνατότητα να κάνουν παραγγελίες, να υποβάλλουν ερωτήματα και να ενημερώνονται για τα νέα της εταιρείας.

Επίσης, μια σειρά από χρηστικά άρθρα, παρέχουν τις βασικές πληροφορίες για το υγραέριο, τη χρήση του και τους κανόνες ασφαλείας, τη νομοθεσία κ.α.

Στη βασική ενότητα με τις υπηρεσίες, υπάρχει εκτενής κατηγοριοποίηση για τις χρήσεις του υγραερίου:

αλλά και για τα Πυροσβεστικά είδη & πυρασφάλεια, όπου επίσης υπάρχει εξειδίκευση.

Ειδικά για τις υπηρεσίες Θέρμανσης και τη χρήση Ζεστού Νερού, που το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα έντονο, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα πλεονεκτήματα χρήσης σε σχέση με το πετρέλαιο, να ενημερωθεί για τις προτεινόμενες λύσεις, αλλά και τις εναλλακτικές που ταιριάζουν στις δικές του ανάγκες.

Μέσα από τον ηλεκτρονικό τιμοκατάλογο μπορείτε να αναζητήσετε το προϊόν που επιθυμείτε, ανά κατηγορίες, όπως: Οικιακές συσκευές, Επαγγελματικές συσκευές, Συσκευές θέρμανσης, Ψησταριές ΒΒQ, Λέβητες,  Αξεσουάρ, Ανταλλακτικά κ.α., και μάλιστα με υποκατηγορίες σε κάθε περίπτωση (π.χ. Οικιακές συσκευές: κουζίνες υγραερίου, φούρνους, εντοιχιζόμενες εστίες κ.α .).

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει και να ενημερωθεί αναλυτικά για το κάθε προϊόν, μέσα από φωτογραφίες, αλλά και μέσω μιας γενικής περιγραφής με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Σε πολλά προϊόντα αναφέρονται οι εκπτώσεις και οι τελικές τιμές των συσκευών!

Η υπηρεσία του e- shop μπορεί να μην είναι ακόμα διαθέσιμη, αλλά υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας ή παραγγελίας μέσω e- mail.

Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί ειδική κατηγορία για τους επαγγελματίες (εστιάτορες, ξενοδόχους κ.α.), όπου εκεί θα βρουν όλες τις συσκευές για μια οργανωμένη κουζίνα! Φριτέζες, γκριλ, πλατό, γύρους, Φούρνους και άλλα πολλά…

Τέλος στην κατηγορία  «Τρέχουσες Προσφορές», είναι συγκεντρωμένες όλες οι προσφορές και οι οποίες θα ανανεώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ενδεικτικά, οι καλοκαιρινές προσφορές που τρέχουν αυτήν την περίοδο είναι:

  • Έως 25% σε Κουζίνες, εντοιχιζόμενες Εστίες & Φούρνους Υγραερίου των Ιταλικών Οίκων LA GERMANIA και LOFRA
  • 20% στις BBQ Ψησταριές Broil King (Monarch 320 & Gem 320)
  • Προσφορές στις ΒΒQ ψησταριές OUTDOORCHEF, που φτάνουν έως και τα 200€

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας και επισκεφθείτε το www.zgas.gr!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook