Το γεγονός-θεσμός που θα έχει σύνθημα «Μαθαίνω τα τοπικά προϊόντα, καταναλώνω τα τοπικά προϊόντα» - Το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων

Η διοργάνωση – θεσμός για τον Δήμο Χανίων που πραγματοποιείται και φέτος στην Πλατεία 1866 ο “Αγροτικός Αύγουστος 2019” ανοίγει τις «πύλες» του στα Χανιά , την Τρίτη 30 Ιουλίου και έως τις 6 Αυγούστου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Κεντρικό σύνθημά του «Μαθαίνω τα τοπικά προϊόντα, καταναλώνω τα τοπικά προϊόντα».

O Αγροτικός Αύγουστος 2019 θα έχει και φέτος όπως και πέρσι ως θέμα την πιστοποίηση των αγροτικών προϊόντων με κεντρικό τίτλο «Μαθαίνω τα τοπικά προϊόντα, καταναλώνω τα τοπικά προϊόντα» και θα διαρκέσει 8 μέρες.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τις απαιτούμενες άδειες, ανάλογα την περίπτωση, για τα προϊόντα με τα οποία θα συμμετέχουν και όλα τα προϊόντα  είναι αυστηρά γεωργικής παραγωγής και κρητικής προέλευσης. Οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν τόσο από σημαντικούς - καταξιωμένους καλλιτέχνες από το χώρο της κρητικής, παραδοσιακής μουσικής όσο και από νέους καλλιτέχνες που τους δίνετε το “βήμα” να παρουσιάσουν την δουλειά τους”. 

Τα εγκαίνια του “Αγροτικού Αυγούστου” που θα διαρκέσει έως τις 6 Αυγούστου  θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30/7/2019, στις 20.00, στην Πλατεία 1866.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook