Μετά τον προπονητή Αστέριο Θέμελη και τον νεαρό ποδοσφαιριστή Αγγελο Κόλα και ο Ντίνος Πάγκαλος ακολουθεί το δρομολόγιο "Παλαιόχωρα-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ".

Ο πολύπειρος και χαρισματικός Χανιώτης σκόρερ, που αναδείχθηκε από την Ιωνία και υπήρξε αρχηγός σε Πλατανιά και ΑΟΧ, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ΣΥΝΚΑ.

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Την «βόμβα»… Πάγκαλου πυροδοτεί η διοίκηση της ομάδας μας, που ήρθε σε συμφωνία για τη συνεργασία με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μία πλούσια καριέρα.

Ο επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας μας, μαζί με τον Λευτέρη Βεστάκη, αποτελώντας ένα από τα πλέον ισχυρά επιθετικά δίδυμα στην Γ’ Εθνική.

Ο 34χρονος Ντίνος Πάγκαλος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις υποδομές της Ιωνίας Χανίων, στην οποία αγωνίστηκε και στο ανδρικό τμήμα στην άνοδο στη Γ’ Εθνική, γρήγορα όμως έγινε… αντιληπτό το ταλέντο του από τον Πλατανιά, όπου και αγωνίστηκε από το 2006 – 2010, με μεγάλη επιτυχία.

Ακολούθησαν ο Πανθρακικός, η Παναχαϊκή και ο Ηρακλής Ψαχνών, πριν την μεγάλη επιστροφή στον Πλατανιά για έναν χρόνο, αλλά και την κάτι παραπάνω από επιτυχημένη τριετία στον Α.Ο. Χανιά, από το 2012 πεως το 2015.

Ακολούθησε και πάλι μία σεζόν στον Πλατανιά, προτού ο Ντίνος (όπως όλοι τον αποκαλούν) αγωνιστεί κατά σειρά στην ΑΕ Ζακακίου, τον ΟΦΗ και τον Άρη Λεμεσού.

Τελευταίος σταθμός για τον Ντίνο Πάγκαλο η ομάδα της Παλαιόχωρας πέρυσι, όπου και συνεργάστηκε με τον Αστέριο Θέμελη.

Ντίνο, σε καλωσορίζουμε στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.