Τα τέσσερα μετάλλια έφτασε την τρίτη και τελευταία ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κολύμβησης εφήβων/νεανίδων ο ΝΟ Χανίων. 

Η συγκομιδή του ΝΟΧ ήταν δύο χρυσά μετάλλια με τον Απόστολο Παπαστάμο και δύο ασημένια με τον Στέφανο Χαλκιαδάκη και την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ200.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Η τρίτη και τελευταία ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης εφήβων/νεανίδων ήταν και η καλύτερη για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων. Ειδικότερα, η συγκομιδή σε μετάλλια έφτασε τα τέσσερα, δύο χρυσά και δύο ασημένια.

Ετσι, ο Ναυτικός Ομιλος ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα με απολογισμό έξι μετάλλια, τρία χρυσά -όλα από τον Απόστολο Παπαστάμο- και τρία ασημένια. Μάλιστα, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο ΝΟΧ να τερματίσει στην 7η θέση της γενικής κατάταξης μαζί με τον Εθνικό, ενώ συνολικά -και στις δύο κατηγορίες- κατετάγη 11ος.

Ο Παπαστάμος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας σε 100μ. πεταλούδα και 200μ. ύπτιο, επιβεβαιώνοντας έτσι για μια ακόμη φορά τις μεγάλες του δυνατότητες.

Από εκεί και πέρα, εξαιρετική ήταν η κούρσα από τον Στέφανο Χαλκιαδάκη στα 400μ. ελεύθερο, που τον έφερε στη 2η θέση και μια ανάσα από την κατάκτηση του χρυσού, το οποίο έχασε για κλάσματα δευτερολέπτου από τον Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη.

Οσον αφορά το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο, αυτό ήρθε από τη σκυτάλη 4×200μ. ελεύθερο με τους Χαλκιαδάκη, Χατζηχριστοφή, Παπακυριακού και Παπαστάμο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την τρίτη και τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος είναι τα εξής:

Χρυσά μετάλλια

• Παπαστάμος Απόστολος 100μ. πεταλούδα 00:55.12
• Παπαστάμος Απόστολος 200μ. ύπτιο 02:03.31

Ασημένια μετάλλια

• Χαλκιαδάκης Στέφανος 400μ. ελεύθερο 04:01.80
• Χαλκιαδάκης Στέφανος, Χατζηχριστοφή Κωνσταντίνος, Παπακυριακού Αλέξης, Παπαστάμος Απόστολος 4×200μ. ελεύθερο 07:52.15

26η θέση

• Παπακυριακού Αλέξης 50μ. ελεύθερο 00:25.74

37η θέση

• Χατζηχριστοφή Κωνσταντίνος 50μ. ελεύθερο 00:26.08 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook