Ένα μοναδικό κρητικό γλέντι στην Αγυια – “Επιστροφή στις ρίζες Νο3″

Εκατό χρόνια μέσα μας 
την Κρήτη κουβαλάμε 
Με ριζίτικα κοιμόμαστε 
και με συρτό ξυπνάμε

Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε τον Αύγουστο του 2018, η “Επιστροφή στις ρίζες” Νο 2 όπου πάνω από 600 απόδημοι από κάθε γωνιά του πλανήτη με τους φιλους τους βρέθηκαν στην Αγυιά Χανίων και πέρασαν μια καταπληκτική βραδιά, φέτος ο πολιτιστικός σύλλογος Αγυιάς μας περιμένει και πάλι στις 8 Αυγούστου στις 8 το βράδυ για το μεγάλο καλοκαιρινό ραντεβού των αποδήμων Κρητών .

Μια μεγάλη βραδια με θέμα ..Πάνω από 100 χρόνια ξενιτιάς αλλά ακόμα διασκεδάζουμε με κρητική μουσική, χορούς και τραγούδια.

Υπενθυμιζεται οτι από 1 ως 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών και Κρήτες από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στο νησί.

Το συναπάντημα των απόδημων Κρητών στην Αγυιά θα πλαισιώσουν μουσικά οι λυράρηδες από την Νέα Υόρκη Χρηστος Φασαρακης και Στρατης Στυλιανουδακης και η παρέα τους…

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Νίκος Ζωιδάκης, ο Μανώλης Κονταρος, ο Ηλίας Χορευτακης ο Γιώργος Παντερμάκης, ο Σήφης ο Τσουρδαλάκης και άλλοι Κρητικοί καλλιτέχνες. Θα χορέψει το χορευτικό της Παγκρητιας Ενωσης της Μελβουρνης.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών της Παγκρητίκής Ενώσεως Αμερικής και της Παγκρητιας Ενώσης Μελβούρνης …

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook