Η τελευταία φορά που ο Μανώλης Σκουλάκης βρέθηκε στα έδρανα της βουλής 

Ο Μανώλης Σκουλάκης έφυγε από την ζωή σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου, σε ηλικία 75 ετών, προδομένος από την καρδιά του.

Η Ολομέλεια της Βουλής κράτησε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Σκουλάκη.

Την είδηση του θανάτου του Μανώλη Σκουλάκη μετέφερε στην αίθουσα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος (δείτε εδώ). 

Στο βίντεο που βλέπετε ο Μανώλης Σκουλάκης έδωσε την τελευταία του ομιλία στην βουλή, λίγο πριν αναλάβει το 2010 τα καθήγκοντα του ως δήμαρχος Χανίων και ήταν βαθιά συγκινημένος, 

Απέσπασε μάλιστα το παρατεταμένο χειροκρότημα όλων ανεξαιρέτως των πτερύγων όταν ανακοίνωσε ότι ο υπό ψήφιση προϋπολογισμός είναι ο 30ος της καριέρας του!

Ο κ. Σκουλάκης, είχε δηλώσει περήφανος για τη διαδρομή του ενώ είχε αναφερθεί στον σημαντικό ρόλο του κοινοβουλίου χαρακτηρίζοντάς το σχολείο. 

«Εδώ μέσα διδάχθηκα ότι δεν τα ξέρω όλα. Ότι πρέπει να ακούμε τους άλλους. Και πως η δεύτερη σκέψη είναι σώφρων πολιτικά πράξη», τόνισε. 

Στα τελευταία του λόγια από το βήμα της Βουλής, ο Μανώλης Σκουλάκης ήταν αισιόδοξος: «Την οικονομική κρίση θα την ξεπεράσουμε. Όσον αφορά όμως την κρίση του κοινοβουλευτισμού, από δω μέσα, από τη Βουλή, θα πρέπει να ξεκινήσει η ανάταξη του αξιακού συστήματος της χώρας», είχε δηλώσει αποσπώντας και πάλι το χειροκρότημα όλων των παρόντων βουλευτών που τον αποχαιρέτησαν όρθιοι και συγκινημένοι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook