Η έκθεση πιστοποιημένων τοπικών προϊόντων στην πλατεία 1866 θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Αυγούστου

Με την δέουσα σεμνότητα λόγω του πένθους των Χανίων για τον θάνατο του τέως Υπουργού, Βουλευτή και Δημάρχου Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, άνοιξε το απόγευμα της Τρίτης η έκθεση Αγροτικός Αύγουστος.χωρίς να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες μουσικοχορευτικές εκδλώσεις.

Κεντρικό σύνθημά της φετινής διοργάνωσης είναι «Μαθαίνω τα τοπικά προϊόντα, καταναλώνω τα τοπικά προϊόντα» και στα 31 περίπτερα που έχουν στηθεί στην πλατεία 1866 οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάζουν και να προμηθεύονται πιστοποιημένα τοπικά προϊόντα ποιότητας.

Όπως είπε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, λόγω του θανάτου του Μανώλη Σκουλάκη ο οποίος είχε ασχοληθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του «Αγροτικού Αυγούστου», φέτος η έκθεση είναι αφιερωμένη στον εκλιπόντα.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων τόνισε πως επιβάλλεται να συνενωθούν οι τοπικές δυνάμεις και να παύση ο κατακερματισμός των σχετικών εκθέσεων με στόχο να διοργανώνεται μια μεγάλη έκθεση που να έχει παγκρήτια και πανελλαδική εμβέλεια.

Η έκθεση του «Αγροτικού Αυγούστου» θα διαρκέσει μέχρι τις 6 Αυγούστου ενώ οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που αναβλήθηκαν θα πραγματοποιηθούν μετά την κηδεία του Μανώλη Σκουλάκη η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook