Η Ι. Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, η Ι. Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου και η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης προβαίνουν, την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 7.00μ.μ. στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, στην παρουσίαση Τιμητικού Τόμου αφιερωμένου στον μακαριστό Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη, έκδοση της Ι.Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.  

Τον Τόμο παρουσιάζουν οι: Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος, Παν. Ιερομ. κ. Χρυσόστομος, Γέροντας της Καλύβης του Αγ. Ιωάννου Χρυσοστόμου, Ι.Μ.Κουτλουμουσίου και ο Παν. Αρχιμανδρίτης κ. Εφραίμ, Καθηγούμενος της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Ύμνους θα αποδώσει ο χορός Ψαλτών «Οι Κρήτες Μαϊστορες», με χοράρχη τον κ.Αντώνιο Πλαϊτη, Άρχοντα Υμνωδό της Α.τ.Χ.Μ.Ε.

Η Σχολή Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής του Ωδείου της Ι.Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου θα αποδώσει Ωδές στην Θεοτόκο, με χοράρη τον μουσικοδικάσκαλο κ. Γεώργιο Χαχλάκη. Πρόκειται περί μιάς ιδιαίτερα επιμελημένης και φροντισμένης έκδοσις, με την συμμετοχή ξεχωριστών και σπουδαίων αρθογράφων. Σας περιμένουμε όλους με τιμή και χαρά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook