Την πρώτη τους παρουσία κατέγραψαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νέων/νεανίδων οι Χριστιάνα Σκυλουράκη και Θανάσης Δημουλιός.

Οι δύο αθλητές του ΝΟ Χανίων συμμετέχουν στη διοργάνωση που φιλοξενείται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου. 

Η Σκυλουράκη επιβεβαιώνοντας το ταλέντο της τερμάτισε στην 6η θέση του τελικού των 400μ. επιφάνεια, με χρόνο 3:26.63. Από την πλευρά του ο Δημουλιός συμμετείχε στον προκριματικό των 100μ. επιφάνεια, τερματίζοντας στην 9η θέση με 37.94.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Την πρώτη τους συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νέων/νεανίδων που διεξάγεται στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είχαν η Χριστιάνα Σκυλουράκη και ο Θανάσης Δημουλιός.

Επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται αλλά και το ταλέντο της, η Σκυλουράκη, κατάφερε να ξεχωρίσει στον τελικό των 400μ. επιφάνεια, τερματίζοντας στην έκτη θέση με χρόνο 3.26.63. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή της στον προκριματικό όπου είχε περάσει επίσης ως έκτη με 3:28.72.

Από την πλευρά του, ο Δημουλιός συμμετείχε στον προκριματικό των 100μ. επιφάνεια όπου βρέθηκε στην ένατη θέση -και εκτός τελικού- με 37.94.

Να σημειωθεί ότι μαζί με τους δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκεται στην Αίγυπτο, ο προπονητής τους, Ηλίας Καλαμαρίδης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook