Οι δηλώσεις και το μήνυμα του διοικητή της ΑΑΔΕ Γ. Πιτσιλή από το Νοσοκομείο που νοσηλεύεται η 55χρονη εφοριακός μετά την επίθεση οδηγού φορτηγού  στο Ρέθυμνο

Τελευταία ενημέρωση: 18:49

Εκτάκτως στο Ηράκλειο  ταξίδεψε το απόγευμα της Τετάρτης ο διοικητής της ΑΑΔΕ, κ. Γ. Πιτσιλής, με αφορμή το πρωτοφανές περιστατικό βιας σε βάρος δύο ελεγκτών εφοριακών από οδηγό φορτηγού.

Ο κ. Πιτσίλης λίγο μετά τις 6 μετέβη στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλεύεται η 55χρονη εφοριακός και σε δηλωσεις του εξέφρασε τη συμπαράσταση της υπηρεσίας στους συναδέλφους και τις οικογένειες των εφοριακών ενώ παράλληλα απηύθυνε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση οτι τέτοια περιστατικά δεν πτοούν την ΑΑΔΕ και οι έλέγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό

“Τέτοιες συμπεριφορές δεν μας πτοούν αλλά αντίθετα μας οπλίζουν με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Οι εφοριακοί δέχτηκαν αναίτια και άναδρη επίθεση η οποία όπως καταλαβαίνετε δεν θα μείνει ατιμώρητη. Θα κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασδίες από την Υπηρεσία μας. Εκφράζω τη συμπαράσταση της Υπηρεσίας προς τους συναδέλφους και τις οικογένειες των εφοριακών. Θέλω να ευχαριστήσω το Νοσοκομείο Ρεθύμνου, το ΕΚΑΒ και το ΠΑΓΝΗ για την άμεση ανταπόκρισή τους. Να είναι όλοι σίγουροι οτι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν  με αμείωτο ρυθμό”, δηλωσε ο διοικητής της ΑΑΔΕ.

Υπενθυμίζεται οτι το κλιμάκιο των εφοριακών ζήτησε από τον οδηγό του φορτηγού  που αναζητείται, τη διενέργεια ελέγχου των παραστατικών και των τιμολογίων για τα μεταφερόμενα είδη. Εκείνος αντέδρασε βίαια γρονθοκοπώντας την 55χρονη ενώ εκσφενδόνισε πέτρα στον 58χρονο.

Η 55χρονη αφού υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε οτι έχει ρήξη τυμπάνου και νωρίς το απόγευμα διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Νωρίτερα, ο διοικητής της ΑΑΔΕ σε επικοινωνία που είχε με την τοπική ΕΛΑΣ ζήτησε την άμεση σύλληψη του δράστη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook