Το βράδυ της Τετάρτης (31/07) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της αποστολής των Χανίων για τη Νάουσα και το βασικό στάδιο προετοιμασίας. 

Η χανιώτικη ομάδα θα παραμείνει στα 3-5 Πηγάδια μέχρι τις 13 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό θα δώσει φιλικά παιχνίδια με Αγροτικό Αστέρα (08/08) και Βέροια (12/08). 

Στα Χανιά για την αποκατάσταση του τραυματισμού του θα παραμείνει ο Πασχάλης Κάσσος. 

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής: 

Το απόγευμα της Τετάρτης (31/07) στο γήπεδο Περιβολίων πραγματοποιήθηκε, παρουσία αρκετών φιλάθλων, η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας μας για τη νέα σεζόν.

Η αποστολή αναχωρεί το βράδυ από τα Χανιά με τελικό προορισμό τη Νάουσα και τα 3-5 Πηγάδια, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας μέχρι και τις 13 Αυγούστου.

Στο διάστημα αυτό έχουν προγραμματιστεί φιλικά παιχνίδια με Αγροτικό Αστέρα (08/08) και Βέροια (12/08).

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Αρναρέλλης Αλέξανδρος, Ανδρέου Βαγγέλης, Βρεττός Νίκος, Ζιαμπάρης Νίκος, Καραγεώργης Αντώνης, Κεχαγιάς Νίκος, Κουσκουνάς Νίκος, Κουτζαβασίλης Φώτης, Λαζαρίδης Γιώργος, Λαμπίρης Θεόδωρος, Μουμίν Χουσεΐν, Μπερντίος Μάρκος, Ουνγιαλίδης Δημήτρης, Παναγιωτούδης Κωνσταντίνος, Παπαχρήστος Τάσος, Σελινιωτάκης Αλέξης, Σωτηράκος Γιάννης, Τζιώρας Χρήστος, Τόλι Αρντίτ, Τριανταφυλλάκος Βασίλης, Χύσι Κέβι.

Στα Χανιά για να συνεχίσει την αποκατάσταση του τραυματισμού του θα παραμείνει ο Πασχάλης Κάσσος. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook