Τα εγκαίνια είχαν αναβληθεί λόγω πένθους για τον χαμό του Μανώλη Σκουλάκη

Σήμερα, Παρασκευή 2 Αυγούστου, στις 20.00, θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια της διοργάνωσης του “Αγροτικού Αυγούστου 2019”, του θεσμού για τον Δήμο Χανίων, που πραγματοποιείται και φέτος στην Πλατεία 1866. 

Η διοργάνωση, με κεντρικό σύνθημα «Μαθαίνω τα τοπικά προϊόντα, καταναλώνω τα τοπικά προϊόντα», θα διαρκέσει έως τις 6 Αυγούστου και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. 

Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του τέως Υπουργού, Βουλευτή και Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, ο οποίος είχε επιδείξει ιδιαίτερη μέριμνα για την ανάπτυξη του θεσμού. 

Επισημαίνεται ότι όλοι οι συμμετέχοντες διαθέτουν τις απαιτούμενες άδειες για τα προϊόντα με τα οποία συμμετέχουν και όλα τα προϊόντα είναι αυστηρά γεωργικής παραγωγής και κρητικής προέλευσης. Οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν τόσο από σημαντικούς – καταξιωμένους καλλιτέχνες από το χώρο της κρητικής, παραδοσιακής μουσικής όσο και από νέους καλλιτέχνες που τους δίνεται το “βήμα” να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων του “Αγροτικού Αυγούστου 2019”.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook