Νέες καταγγελίες για επιθέσεις εναντίον γυναικών έρχονται στο φως τις τελευταίες ημέρες στις οποίες τα θύματα εμπλέκουν τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη, δράστη της δολοφονίας και του βιασμού της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον στα Χανιά.

Ο νέος κύκλος ερευνών στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων άνοιξε μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων, της φωτογραφίας του δράστη και κυρίως του λευκού Ι.Χ. αυτοκινήτου του με το οποίο είχε επιτεθεί και μεταφέρει την Αμερικανίδα προκειμένου να τη βιάσει στο παλαιό γερμανικό καταφύγιο στην περιοχή Μάλεμε Χανίων.

Μέχρι τότε εκτός από τη δολοφονία της Αμερικανίδας ο δράστης έχει παραδεχτεί στον ανακριτή πως «έχω πειράξει κι άλλες κοπέλες, όποια μου άρεσε τη χτυπούσα με το αυτοκίνητο», με τις Αρχές να έχουν στοιχεία από μαρτυρίες και καταγγελίες τουλάχιστον για τρεις παρόμοιες υποθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, στον σχετικό φάκελο που έχει ανοίξει στην Ασφάλεια Χανίων προστέθηκαν ακόμα τέσσερις επιθέσεις εναντίων γυναικών, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό σε επτά, χωρίς να υπολογίζεται η δολοφονία της Σούζαν ‘Ιτον.

Οι μαρτυρίες των τεσσάρων αυτών γυναικών στηρίχθηκαν κυρίως στην αναγνώριση του λευκού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο δράστης κατά τις παρενοχλήσεις.

Τα πρόσωπα αυτά, μιλώντας τηλεφωνικώς στους αστυνομικούς περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να τις χτυπήσει με το Ι.Χ. και τον τρόπο με τον οποίο εκείνες τον απέφυγαν τελευταία στιγμή.

Ο 27χρονος που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, αναμένει σύμφωνα με τον δικηγόρο του να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση που έχει δώσει εντολή ο ανακριτής να πραγματοποιηθεί, ενώ ακόμα δεν τον έχουν επισκεφτεί λόγω της απόστασης, κάποια μέλη της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook