Η Χριστιάνα Σκυλουράκη ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης εφήβων-νεανίδων με την 4η θέση στη μικτή σκυτάλη με την Εθνική ομάδα.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε στην πόλη Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, με τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια να έχει στις αποσκευές της το ασημένιο μετάλλιο από τα 400μ. υποβρύχιο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Ολοκληρώθηκε η παρουσία για την Εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης εφήβων-νεανίδων που διεξήχθη στην πόλη Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

Η Χριστιάνα Σκυλουράκη κατάφερε στην αυλαία της διοργάνωσης να σφραγίσει με την μικτή σκυτάλη 4×2000μ. επιφάνεια ανοιχτής θάλασσας (Open Water), την 4η θέση, κολυμπώντας μαζί με τους Θωμά Τσιγγέλη, Αθανασία Καρατσίβη και Γιάννη Δουλγεράκη. Ο χρόνος για τους Ελληνες πρωταθλητές ήταν 1ώρ:22:15.96.

Ως εκ τούτου, η ελληνική αποστολή επιστρέφει στην Ελλάδα με 8 συνολικά μετάλλια (2 χρυσά, 2 ασημένια και 4 χάλκινα), που την έφεραν στην 2η θέση της κατάταξης με βάση τα χρυσά και στην 3η με βάση το σύνολο των μεταλλίων. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το ασημένιο από την Σκυλουράκη στο αγώνισμα των 400μ. υποβρύχιο με ένα εντυπωσιακό πανελλήνιο ρεκόρ.

Επίσης, απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται και η συμμετοχή για τον Θανάση Δημουλιό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook