Η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά βάζει... μπρος για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Βασίλη Κούτα, την Τετάρτη (07/08).

Το πρώτο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 16:00, στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. 

Συνεργάτες του Β. Κούτα υπενθυμίζεται ότι θα είναι οι Σταύρος Ζυμβραγουδάκης (προπονητής φυσικής κατάστασης), Αλέξανδρος Τσιπιανίτης (προπονητής τερματφυλάκων), ενώ το τιμ θα πλαισιωθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν από τον γυμναστή αποκατάστασης της πρώτης ομάδας της ΠΑΕ, Χάρη Αποστολίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά έχει ως εξής:

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 16:00, στο κεντρικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά.

Η προετοιμασία θα αρχίσει υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας Βασίλη Κούτα και των συνεργατών του Σταύρου Ζυμβραγουδάκη (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Αλέξανδρο Τσιπιανίτη (προπονητής τερματοφυλάκων). Υπενθυμίζεται ότι το προπονητικό επιτελείο θα ενισχυθεί και με τον εκ των συνεργατών του Αλέκου Βοσνιάδη στην πρώτη ομάδα της ΠΑΕ, Χάρη Αποστολίδη.

Στην πρώτη προπόνηση καλούνται να δώσουν το "παρών" ποδοσφαιριστές γεννημένοι τα έτη 2001 – 2002 – 2003, οι οποίοι όμως για να συμμετέχουν στις προπονήσεις θα πρέπει να έχουν έγγραφη άδεια του σωματείου στο οποίο ανήκουν.