Έμενε σε ξενοδοχεία, δεν πλήρωνε και γινονταν καπνός ενώ είχε ρημάξει στις κλοπές ανυποψίαστους πολίτες

Συνελήφθη χθες το πρωί στο λιμάνι της Κισσάμου και ενώ ετοιιμάζονταν να διαφύγει για Καλαμάτα, 37χρονος κατηγορούμενος για κλοπή και απάτη 

Ειδικότερα κατά το χρονικό διάστημα από την 04 έως και την 06.08.2019 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από υπαλλήλους επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κισσάμου, προσωπικά αντικείμενα και κινητά τηλέφωνα.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 37χρονος είχε διαπράξει τις παραπάνω κλοπές σε συνολικά τέσσερις επιχειρήσεις.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος την 05 και 06.08.2019 είχε διαπράξει επιπλέον, δύο απάτες και συγκεκριμένα παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά διέμεινε σε καταλύματα ξενοδοχειακών μονάδων σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου,  χωρίς να καταβάλει το ανάλογο χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί.

Άμεσα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το πρωί ο 37χρονος.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και κινητά τηλέφωνα τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook