Με την πρώτη προπόνηση στη Μοναχή Ελιά άρχισε η προετοιμασία της ομάδας Κ19 των Χανίων, το απόγευμα της Τετάρτης (07/08).

Στην πρώτη συγκέντρωση έδωσαν το “παρών” αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, στους οποίους μίλησαν ο προπονητής Βασίλης Κούτας, ο α’ αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, ο τεχνικός διευθυντής του Δικτύου Ακαδημιών Βασίλης Παπαδάκης, ο πρόεδρος του Κρ. Αστέρα Νεκτάριος Μαρκουλάκης και ο συνεργάτης της Ακαδημίας του ΑΟΧ Νίκος Πασβάντης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Βασίλη Κούτα και των συνεργατών του Σταύρου Ζυμβραγουδάκη (πρ. φυσικής κατάστασης) και Αλέξανδρου Τσιπιανίτη (πρ. τερματοφυλάκων) άρχισε η προετοιμασία για την ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά, το απόγευμα της Τετάρτης (07/08) στη Μοναχή Ελιά.

Εκτός του προπονητή, στους ποδοσφαιριστές μίλησαν για τη νέα προσπάθεια που γίνεται μέσω του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης, ο τεχνικός διευθυντής του Δικτύου Ακαδημιών Βασίλης Παπαδάκης, ο προέδρος του Κρ. Αστέρα, Νεκτάριος Μαρκουλάκης, καθώς και ο συνεργάτης της Ακαδημίας του ΑΟ Χανιά, Νίκος Πασβάντης. 

Στην πρώτη προπόνηση υπήρχε μεγάλη συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών, με την προσέλευση να αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook