Όλα έτοιμα για τη μετεγκατάσταση του αστυνομικού τμήματος στον νέο χώρο

Οι εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του πρώην περιφερειακού ιατρείου Γερανίου για τη διαμόρφωσή του σε χώρο που θα στεγάσει το νέο αστυνομικό τμήμα Πλατανιά, ολοκληρώθηκαν.

Πλέον απομένη η έκδοση σχετικής διαταγής για την άμεση μετεγκατάσταση του Α.Τ. Πλατανιά στον νέο χώρο.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων:

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων είχαμε θέσει ξεκάθαρους στόχους για την τριετία 2018-2021.

“Ένας μεγάλος στόχος επετεύχθη και δεν είναι άλλος από τη σημερινή περαίωση των οικοδομικών εργασιών για τη διαμόρφωση του νέου Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά στο πρώην Περιφερειακό Ιατρείο Γερανίου στο Πάνω Γεράνι.

Πραγματοποιήσαμε μέσα σε 12 μήνες δεκάδες συναντήσεις με την Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία καθώς και με φορείς του Νομού μας… Συντάξαμε έγγραφα ξανά και ξανά… Χτυπήσαμε πόρτες… Στην αρχή απογοητευτήκαμε γιατί ήταν όλες κλειστές… Συνεχίσαμε όμως… Γίναμε «ενοχλητικοί»… Οι «σκόπελοι» και τα «εμπόδια» ξεπεράστηκαν…       

Επιτέλους οι συνάδελφοί μας, θα εργάζονται σε ένα ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά, το οποίο θα πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις του Αρχηγείου μας, αφήνοντας πίσω τους τον απαράδεκτο χώρο εργασίας στον οποίο βρίσκονται τώρα (Πρώην Α.Τ. Βουκολιών)…καθώς και τα περιστέρια….

Ο Δήμος Πλατανιά θα αποκτήσει μια σύγχρονη Αστυνομική Υπηρεσία, η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στους δημότες του, όπως μόνο οι συνάδελφοί μας γνωρίζουν.

Οι απαιτούμενες ενέργειες από πλευράς Σωματείου τελείωσαν και πλέον απομένει η έκδοση διαταγής από πλευράς Διοίκησης για την άμεση μετακόμιση του Α.Τ. Πλατανιά στο νέο κτίριο και η προβλεπόμενη αναφορά έναρξης, με το πέρας των τελευταίων λεπτομερειών.                  

Πρώτα ο συνάδελφος!”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook