Συνεχίζονται  οι πολιτιστικές εκδηλώσεις  που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, στα πλαίσια των δράσεων του για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2019, πιο συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Σήμερα Παρασκευή 9  Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ., Ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρίσσου, θα προβάλουν το Θεατρικό Αναλόγιο “ Η ΜΑΥΡΗ ΑΓΚΑΘΑ”,  στον Κυπάρισσο.

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019  ο  Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Μορφωτικό  Σύλλογο Βουκολιών , διοργανώνουν  Ένα Μουσικό Ταξίδι  στον Ελληνικό  Κινηματογράφο με τους “Συν-ωδή- πόρος”, στην πλατεία των   Βουκολιών.

Επίσης συνεχίζονται και  οι κινηματογραφικές προβολές που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων σε χωριά του Δήμου με τον γενικό τίτλο “ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ”,στα παρακάτω χωριά:

Το Σάββατο 10  Αυγούστου και ώρα 21:00μ.μ., στον Πλατανιά στο χώρο το Νηπιαγωγείο (παλιό Δημοτικό Σχολείο Πλατανιά) , με την προβολή της ταινίας “ Ο Μίνι και οι Κλέφτες του Μελιού”

Τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019 ώρα 21:00μ.μ. , στον προαύλιο  χώρο του Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού στον Αλικιανό , προβολές 3 ταινιών μικρού μήκους  του Γυμνασίου Αλικιανού και  2 ταινιών μικρού μήκους από το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook