Στην αναβάθμιση των Ακαδημιών τους προχωράνε ο Κισσαμικός και ο Νέος Κισσαμικός με την πρόσληψη του Χρήστου Πελέκη στη θέση του τεχνικού διευθυντή. 

Η αναβάθμιση αυτή έρχεται ως συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε η ΠΑΕ Χανιά με το Δίκτυο Ακαδημιών, στο οποίο συμμετέχουν και οι Ακαδημίες Κισσαμικού και Νέου Κισσαμικού στο Καστέλι.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός και ο Νέος Κισσαμικός στην αρχή μίας μεγάλης και συντονισμένης προσπάθειας για αναβάθμιση των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην ομάδα της πόλης μας, ανακοινώνουν την πρόσληψη του κ. Χρήστου Πελέκη στη θέση του προπονητή και τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.

Η εμπειρία και η αποτελεσματικότητά του σε επίπεδο Super League ήταν καθοριστικά για την επιλογή αυτού του προσώπου.

Η υλοποίηση της αναγέννησης του ιστορικού σωματείου της πόλης μας βρίσκει σύσσωμη τη διοικητική οικογένεια ΠΓΣ και ΠΑΕ με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Σταθόπουλο και άλλα στελέχη του Συλλόγου, οι οποίοι – συνολικά – θα είναι αρωγοί της προσπάθειας, με μοναδικό στόχο οι κισσαμίτικες Ακαδημίες Ποδοσφαίρου να φτάσουν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και ο Νέος Κισσαμικός να αγωνίζεται με τα δικά του παιδιά.

Μέσα από τη σωστή διαπαιδαγώγηση, συμπεριφορά, αγωνιστική πειθαρχία και το ανάλογο ομαδικό πνεύμα και έχοντας ως μότο τη φράση “Παίξε μπάλα, Μάθε ποδόσφαιρο”, οι νέες Ακαδημίες θα προσφέρουν μία ασφαλή και ποιοτική λύση για άθληση στην πόλη.

Σ’ αυτήν τη νέα προσπάθεια είναι επιβεβλημένο να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα, τους προπονητές και τα παιδιά. Το μέλλον της Κισσάμου και του Κισσαμικού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook