Σήμερα και ώρα 20:30 ανοίγει της πύλες του το "12ο Φεστιβάλ Κισσαμίτικης Κουλτούρας" και θα λειτουργεί από 6μμ έως 11:30 μμ  από 10 έως 18 Αυγούστου  στην παραλία Κισσάμου δίπλα στο Δημοτικό Πάρκινγκ. 

Ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και αποτελεί "προορισμό" πολιτισμού, παράδοσης και αξιών. Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κισσάμου και ο Δήμος Κισσάμου συνεχίζουν την προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού, των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των τοπικών προϊόντων μέσω του θεσμού του "Φεστιβάλ Κισσαμίτικης κουλτούρας".

Επίσης στο χώρο του Φεστιβάλ  θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στον Γιώργο Ανυφαντάκη χρονολογίας 1928-2019  στον ίδιο χώρο   κάθε βράδυ θα πραγματοποιούνται πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις με  είσοδος  ελεύθερη για το κοινό.

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ έχουν σκοπό να προσφέρουν όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Βάσει αυτού η Κοινωφελής Επιχείρηση, ο Δήμος Κισσάμου  και το Κέντρο Κοινότητας  Κισσάμου  θέλοντας  να περάσει ένα μήνυμα για  ασφαλής οδήγηση, ζητά  από τους πολίτες  να μην  οδηγούν ποτέ υπό την επήρεια αλκοόλ και να οδηγούν πάντα προσεχτικά φορώντας ζώνη.