Εργομετρικά τεστ περιλάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου (10/08) για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 της ΠΑΕ Χανιά.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ, υποβλήθηκαν σε εργομετρικές μετρήσεις από τον προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας Κ19, Σταύρο Ζυμβραγουδάκη, υπό την επίβλεψη του προπονητή Βασίλη Κούτα και του τεχνικού διευθυντή του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Βασίλη Παπαδάκη. 

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής: 

Μετά την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν, που έγινε την περασμένη Τετάρτη (07/08), σειρά είχαν για την ομάδα Κ19 της ΠΑΕ Χανιά τα εργομετρικά τεστ του Σαββάτου (10/08).

Το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Κ19, χωρισμένοι σε τρία γκρουπ, βρέθηκαν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, όπου και υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ από τον προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας Σταύρου Ζυμβραγουδάκη, υπό την επίβλεψη του προπονητή Βασίλη Κούτα και του τεχνικού διευθυντή του Δικτύου Ακαδημιών Βασίλη Παπαδάκη. 

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα βοηθήσουν το προπονητικό επιτελείο στην καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα της προετοιμασίας, ενώ παράλληλα θα καταχωρηθούν στην ατομική καρτέλα κάθε ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο της παρακολούθησης και εξατομίκευσης της προπονητικής διαδικασίας. 

Επίσημα η προετοιμασία για την Κ19 αρχίζει τη Δευτέρα (12/08) με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.