Οι εξελίξεις που αφορούν το θέμα της εξυπηρέτησης του χρέους, καθώς και η ταχύτατη εφαρμογή όσων έχουν συμφωνηθεί με την τρόικα θα βρεθούν στο επίκεντρο της Κυβερνητικής Επιτροπής που συνεδριάζει υπό τη προεδρία του πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου στις 10:00 σήμερα, Πέμπτη.

Νωρίτερα, συνεδριάζει ο ΚΤΕ Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος όπως αναφέρει το in.gr, θα ενημερώσει τόσο τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όσο και τα μέλη της κυβέρνησης για τις αποφάσεις του Eurogroup της Δευτέρας.

Στην κυβερνητική σύσκεψη αναμένεται να συζητηθούν τα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης και προγράμματα κατάρτισης, που θα παρουσιάσει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται υπό το βαρύ κλίμα που δημιουργούν οι συζητήσεις στο Eurogroup για αναθεώρηση της απόφασης της 21ης Ιουλίου με μεγαλύτερο «κούρεμα» των ομολόγων, η απόφαση για καθυστέρηση της 6ης δόσης, καθώς και οι προειδοποιήσεις του ΔΝΤ ότι επόμενο πακέτο στήριξης της Ελλάδας δεν μπορεί να εγκριθεί εάν δεν επιβεβαιωθεί ότι το χρέος της Ελλάδας είναι βιώσιμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook