Σε καθημερινή βάση το όνομα του Απόστολου Παπαστάμου βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΦΩΣ”, λόγω του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτησή του. 

Μάλιστα ο προπονητής κολύμβησης του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος τον χαρακτηρίζει Νο ταλέντο αυτή τη στιγμή και παραδέχεται ότι οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να τον αποκτήσουν από τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων, όπως και τον Κριστιάν Γκολομέεβ του Εθνικού, που ξεκίνησε την πορεία του από τον ΟΦΗ και στη συνέχεια εντάχθηκε στον Κολυμβητικό Ομιλο Ηρακλείου.

«Πράγματι τα δύο αυτά παιδιά τα θέλουμε στον Ολυμπιακό. Είναι Ολυμπιακοί και οι δύο, ακόμα καλύτερα. Κάθε σπουδαίο αθλητή τον θέλουμε στον Ολυμπιακό, ακόμα περισσότερο αν είναι και οπαδός της ομάδας μας. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίρνει μικρούς ή ήδη φτασμένους αθλητές και να τους κάνει ακόμα πιο μεγάλους. Ο Ολυμπιακός έχει και τη γνώση και τους πόρους. Σε αυτό οφείλουμε πολλά ευχαριστώ στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη και στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι από πίσω και στηρίζει όλο το οικοδόμημα» ανέφερε ο Ν. Γέμελος έπειτα από τη σχετική ερώτηση για το ενδιαφέρον για τους δύο αθλητές, που σε συνεντεύξεις τους στο “ΦΩΣ” είχαν αποκαλύψει ότι υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό.

Οι επόμενες δύο ερωτήσεις που αφορούσαν τον Χανιώτη πρωταθλητή, Απόστολο Παπαστάμο, ήταν οι εξής:

-Ποιος πιτσιρικάς είναι αυτή τη στιγμή το Νο1 ταλέντο;

Ο μικρός ο Παπαστάμος από τα Χανιά.

-Μου είπε ότι τον έχει προσεγγίσει ο Ολυμπιακός.

Τον θέλουμε, ναι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ “ΦΩΣ”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook