Ο 79χρονος Φράνκλιν πάσχει από άνοια και δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα μόνος του, όπως το να φάει

Ένα υπέροχο βίντεο που δείχνει ένα μικρό αγόρι να ταΐζει τον παππού του που πάσχει από άνοια, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο 79χρονος Φράνκλιν πάσχει από άνοια και δεν είναι σε θέση να κάνει τίποτα μόνος του, όπως το να φάει. Γι’ αυτό, ωστόσο, υπάρχει ο εγγονός του, ο οποίος τον φροντίζει με αγάπη.

Ο 6χρονος Κόλτον Κιθ φαίνεται να ταΐζει υπομονετικά τον παππού του, coleslaw και ψητή πατάτα. Κατά τη διάρκεια του βίντεο, η μητέρα του δεν σταματά να του λέει πόσο περήφανη είναι για εκείνον, ενώ τον καθοδηγεί για το πώς θα βοηθήσει καλύτερα τον παππού του.

«Ο παππούς Φράνκλιν ζει μόνος του αλλά δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του, γι’ αυτό πηγαίνουμε καθημερινά σπίτι του. Ο Κόλτον θέλει πάντα να έρχεται μαζί μου και συνήθως τον ταίζει μια φορά την ημέρα. Τον βοηθάει, επίσης, πηγαίνοντάς του νερό, σπρώχνει την αναπηρική καρέκλα και του βάζει τα παπούτσια», λέει η Νικόλ, όπως αναφέρει η Metro. «Το γεγονός ότι είναι πρόθυμος να το κάνει αυτό στα έξι του χρόνια αγγίζει την καρδιά μου», προσθέτει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook