Τι αποκάλυψε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης για τον άνθρωπο στον οποίο θα εμπιστευτεί τον “πολιτισμό των Χανίων”

Κορυφώνονται σήμερα οι Γιορτές Ρόκκας με μια μοναδική συμφωνική συναυλία υπό το φως της πανσεληνου.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση που έχει συγκεντρώσει δεκάδες κόσμου από ολόκληρο το νησί, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, που σήμερα έχει και την ονομαστική του εορτή, σε απευθείας σύνδεση με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΑ TV, αποκάλυψε ποιον θα προτείνει να αναλάβει ως υπεύθυνος για τον πολιτισμό στο δήμο Χανίων.

Όπως ανέφερε ο κ. Σημανδηράκης, πρόκειται για τον μουσικό και καθηγητή μουσική  Γιάννη Γιαννακάκη, ο οποίος έχει συμβάλει αποφασιστικά στην επιτυχία του πολιτιστικού πλέον θεσμού των “Γιορτών της Ρόκκας” που αποτελούν “εργαλείο” ανάπτυξης και αναζωογόνησης της περιοχής.

Ο κ. Γιαννακάκης, έχει εργαστεί για 15 χρόνια σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως καθηγητής μουσικής. Συμμετείχε στα μουσικά σύνολα: ETSI DE, Φωνές του Νότου, Καταφωνή, Σιγανά Ποτάμια, Guest Who. Είναι καλλιτεχνικός υπεύθυνος των ομάδων Passe-pARTout και Καθ’ Ωδών και συντονίζει εθελοντικά τη μουσική ομάδα του 2ου ΣΔΕ στις Φυλακές Χανίων.

Ως μουσικός έχει συνθέσει μουσική για θέατρο και ταινίες μικρού μήκους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook