Όσοι παίζουν μπαλωθιές πρέπει να αντιμετωπίζονται εκ προοιμίου ως δυνάμει δολοφόνοι, να απομονώνονται από όλους και να διαλύεται αυτομάτως το όποιο γλέντι

Έχουν σκοτωθεί, έχουν τραυματιστεί άνθρωποι κι όμως κάποιοι ανεγκέφαλοι συνεχίζουν να επιδίδονται στην πιο επικίνδυνη, ανούσια και ας την αποκαλέσουμε επιεικώς “ανόητη”, πράξη των άσκοπων πυροβολισμών.

Και κατά τη γιορτή του Δεκαπεντάγουστου δεν έλειψαν οι ανεγκέφαλοι στα Χανιά που έβγαλαν τα όπλα και έριξαν δεκάδες μπαλωθιές.

Αυτή τη φορά δεν θρηνήσαμε θύματα, έχουμε βέβαια θρηνήσει στο παρελθόν και αν συνεχίσουμε έτσι θα θρηνήσουμε και στο μέλλον.

Όμως για να δείξουμε για άλλη μια φορά την επικινδυνότητα των μπαλωθιών, ιδού πού κατέληξε σφαίρα από άσκοπους πυροβολισμούς στα Χανιά.

Η σφαίρα όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έχει καρφωθεί και μάλιστα τελείως κάθετα στην οροφή αυτοκινήτου. Φανταστείτε στη θέση που βρισκόταν το αυτοκίνητο, να βρισκόταν κάποιος άνθρωπος.

Όλοι οι άσκοποι πυροβολισμοί είναι επικίνδυνοι και αυτοί που επιδίδονται σε αυτούς είναι ξεκάθαρα εκ προοιμίου δολοφόνοι, γιατί εις γνώσιν του κακού που μπορεί να συμβεί παίζουν μπαλωθιές (όπως ακριβώς και ο μεθυσμένος που πιάνει τιμόνι στα χέρια του).

Αφού οι ίδιοι οι ανεγκέφαλοι μπαλωτάρηδες δεν το σκέφτονται αυτό είναι καιρός όσοι έχουν λογική να αρχίσουν να τους απομονώνουν και αυτούς και τη συνήθειά τους, να τους απαγορεύουν οι παρευρισκόμενοι τις μπαλωθιες, να τους απορρίπτουν αντί να υπομένουν σιωπηρά το όργιο των πυροβολισμών και να φεύγουν εκείνη τη στιγμή όλοι από το σημείο διαλύοντας το εκάστοτε γλέντι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook