Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Μιλτιάδης Κριμίζης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στη… χανιώτικη Εθνική ομάδα ποδηλασίας πίστας.

Συγκεκριμένα ο κ. Κριμίζης έκανε ειδική μνεία για το μοναδικό κατόρθωμα του Κωνσταντίνου Λιβανού με 2 χρυσά σε ευρωπαϊκό και άλλα τόσα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Παράλληλα συνεχάρη τους επίσης Χανιώτες ποδηλάτες Μαυριγιαννάκη, Πατεράκη, Λιβανό, καθώς και τον Χανιώτη προπονητή του Τάλω ΑΝΕΚ LINES Παναγιώτη Μαρεντάκη.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Τα αποτελέσματα των αθλητών μας το τελευταίο διάστημα μας κάνει παραπάνω από υπερήφανους σαν Έλληνες και σαν Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Ο έφηβος Κωνσταντίνος Λιβανός μέσα σε ένα μήνα κατορθώνει να πραγματοποιήσει ένα κατόρθωμα που δεν έχει ξαναγίνει στα ποδηλατικά δεδομένα στην Ελλάδα 2 χρυσά μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό και τώρα άλλα 2 χρυσά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας.

Ένα μεγάλο μπράβο για τον έφηβο Λιβανό είναι πολύ λίγο για το κατόρθωμα του αυτό. Σίγουρα είναι το μέλλον της Ελληνικής ποδηλασίας και ο άξιος συνεχιστής της ιστορίας των αποτελεσμάτων των Ελλήνων αθλητών στο άθλημα της ποδηλασίας πού παρά τα ελάχιστα έσοδα από το κρατικό προϋπολογισμό κατορθώνει με καλή δουλειά να έχει αυτά τα αποτελέσματα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις επιτυχίες και των άλλων αθλητών μας που είναι το μέλλον της Ελληνικής ποδηλασίας, ο Καρατσιβής  με ένα ακόμη μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τώρα τις επιτυχίες στο παγκόσμιο όπως και της ομάδας στο ομαδικό σπριντ με την 4η και 6η θέση και με νέα ρεκόρ με τους Μαυριγιαννάκη Πατεράκη και Λιβανό.

Ένα μεγάλο μπράβο στον αθλητή Κωνσταντίνο Λιβανό, στον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Λάμπρο Βασιλόπουλο ολόκληρη την Ελληνική αποστολή το σωματείο του και τον ατομικό του προπονητή Παναγιώτη Μαρεντάκη. Εύχομαι πάντα επιτυχίες σε όλους».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook