Για το έργο «Ασφαλτόστρωση δημοτικής οδού προς Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εμπάρου  του Δήμου Βιάννου» 

Ξεκινούν οι εργασίες που αφορούν το έργο «Ασφαλτόστρωση δημοτικής οδού προς Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εμπάρου  του Δήμου Βιάννου» συνολικού προϋπολογισμού 61.500€,  την   σύμβαση   για την υλοποίηση του υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης,  με την παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Εμπάρου Γιώργου Περογιαννάκη,  και της διευθύντριας της τεχνικής υπηρεσίας Μαρίας  Νερατζάκη, με την   εκπρόσωπο  της   αναδόχου εταιρείας .

Το έργο αφορά την Ασφαλτόστρωση  του δρόμου  που ενώνει την δημοτική οδό εντός οικισμού Εμπάρου με τον παρακείμενο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου. Επίσης θα γίνει διάνοιξη και τσιμεντόστρωση της τάφρου στο σύνολο της οδού.

Το έργο χρηματοδοτείται  από τη ΣΑΕ 055 µε αριθµό 2003ΣΕ05500005, σύµφωνα µε την υπ΄αρ. 3073/15-01-2019   απόφαση του πρώην  Υπουργού Εσωτερικών κου Αλέξη Χαρίτση.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Με χρηματοδότηση από το Υπουργείου Εσωτερικών  προχωράμε σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση που αφορά την ασφαλτόστρωση της οδού προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Έμπαρο. Ικανοποιούμε έτσι ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και της Τοπικής Κοινότητας το οποίο είχαμε εντάξει στο τεχνικό πρόγραμμα για το 2019. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις που αφορούν όλους τους οικισμούς του Δήμου με πιστώσεις που έχουν εξασφαλισθεί και περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του Δήμου. Για άλλη μια φορά ευχαριστώ την τεχνική υπηρεσία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς  και τον  πρώην Υπουργό Εσωτερικών κο Χαρίτση  για την χρηματοδότηση του έργου.