Το όνειρό του πραγματικότητα κάνει ο νεαρός Χανιώτης ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. 

Μετρώντας λίγα χρόνια παρουσίας στα τμήματα υποδομής του “δικεφάλου” ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (τα συμπληρώνει στις 28 Νοεμβρίου) κατάφερε να διακριθεί γρήγορα και να εξασφαλίσει επαγγελματικό συμβόλαιο στους πρωταθλητές Ελλάδας!

Το όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι συνεχίζεται για τον Κωνσταντίνο που αναδείχτηκε από την (τότε) Ακαδημία Δόξα-Καλτσέτο και φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Παχιανών μόλις στα 14 χρόνια του στην Α’ Κατηγορία, έχοντας νωρίτερα διαπρέψει στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Χανίων.

Η ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καλτσέτο, από την οποία προέρχεται, έχει ως εξής:

«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο θέλει να κάνει γνωστό ότι εδώ και λίγο καιρό ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ, στην οποία και ανήκει τα τελευταία χρόνια.

Για όλους εμάς στο Καλτσέτο, η εξέλιξη αυτή είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστη. Ο Κωνσταντίνος και οι αρετές του στο ποδόσφαιρο ξεχώρισαν στην Ακαδημία μας. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια, ο 16χρονος σήμερα Κουλιεράκης, κατάφερε ν’ αναδείξει το πολύ μεγάλο ταλέντο του και να αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να τον εντάξει στα τμήματα υποδομής του.

Από τότε, ο Κουλιεράκης δεν έμεινε στάσιμος, αλλά συνέχισε να βάζει και άλλα θεμέλια σε αυτό που προσπαθεί να χτίσει στο ποδόσφαιρο. Κατάφερε πολύ γρήγορα, παρότι αρκετά νεαρός σε ηλικία, να ενταχθεί στην ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ ενώ σαν αποκορύφωμα είναι το γεγονός ότι πριν από λίγο καιρό υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, διάρκειας τριών ετών με το “Δικέφαλο” του Βορρά. Μάλιστα, το συμβόλαιό του περιλαμβάνει και μία πολύ υψηλή ρήτρα, απόδειξη του ταλέντου και των δυνατοτήτων που κρίθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι συνοδεύουν τον Κουλιεράκη. Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή έγινε μέλος της Εθνικής ομάδας Παίδων και όπως φαίνεται, υπολογίζεται βάσιμα εν όψει της συνέχισης των υποχρεώσεών της.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καλτσέτο θέλει να συγχαρεί θερμά τον Κωνσταντίνο και τους γονείς του, στους οποίους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Οσο για μας στο Καλτσέτο, η προσπάθεια συνεχίζεται…».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook