Στο περιθώριο της σημερινής εκδίκασης της υπόθεσης του ΟΦΗ στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον άνθρωπο που ζήτησε την επανεξέταση της υπόθεσης του ΟΦΗ τον αθλητικό εισαγγελέα Ανδρέα Φάκο.

Το γραφείο του κ. Φάκου είναι στην ΕΠΟ και ο Νίκος Μαχλάς τον συνάντησε μετά το τέλος της διαδικασίας με τον αθλητικό εισαγγελέα να του εξηγεί ότι δεν έχει κάτι με τον ΟΦΗ απλώς σε όλες τις υποθέσεις που οδηγεί στην αθλητική δικαιοσύνη πάγια τακτική του είναι να ασκεί έφεση.

Για τη συνάντηση αυτή μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 o Νίκος Μαχλάς που τόνισε : «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τον κ. Φάκο. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό εισαγγελικό λειτουργό, κάτι που βγήκε και από τα όσα συζητήσαμε. Μου τόνισε ότι ασκήθηκε έφεση λόγω του ότι πράττει πάντα το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή «σκιά» στην υπόθεση. Έμεινα εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του στη συνάντηση αυτή.
Σε ότι αφορά την υπόθεση θα τονίσω και πάλι ότι είμαστε καθαροί, κάτι που αποδείχθηκε πρωτόδικα και θα αποδειχθεί και τώρα με την έφεση. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της» .