Πολύ συζήτηση έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για τις μασχάλες. Αυτή την κρυφή περιοχή του σώματος που τα τελευταία, πολλά χρόνια όλες οι γυναίκες αποτριχώνουν. Αρχικά όλες μας χρησιμοποιούσαμε ξυράφι και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή μας η αποτρίχωση με λέιζερ που μας έσωζε μια και καλή. 

Τελευταία όμως αρκετές celebrities κάνουν δημόσιες εμφανίσεις ή και φωτογραφίσεις όπου φαίνεται καθαρά πως έχουν σταματήσει να κάνουν αποτρίχωση στις μασχάλες ως μια επαναστατική και φεμινιστική κίνηση με αφορμή την ελευθερία των γυναικών όσο αφορά τους κανόνες της ομορφιάς. H Emily Ratajkowski μάλιστα τόλμησε να φωτογραφηθεί στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού με μασχάλες στη φυσική τους κατάσταση και μάλιστα με τα χέρια σηκωμένα! Προηγήθηκαν η Julia Roberts, η Miley Cirus και η Λούρδη (κόρης της Madonna).

Όπως και να ‘χει η Emily κάνει την επανάσταση της κάτι το οποίο δεν πιστεύουμε ότι εσείς πρόκειται να ακολουθήσετε. Αντίθετα όχι μόνο σας ενοχλεί η τριχοφυία στη συγκεκριμένη περιοχή αλλά και το σκουρότερο χρώμα ή και οι δυσχρωμίες που παρουσιάζει. Με αποτέλεσμα να ψάχνετε μεθόδους και τρόπους να κάνετε λεύκανση. Ναι, υπάρχουν τρόποι. Και ο πιο εύκολος είναι μια μάσκα που φα φτιάξετε μόνες στο σπίτι. 

Θα χρειαστείτε δύο μόνο υλικά: Μια κουταλιά μέλι και δύο ταμπλέτες ενεργού άνθρακα. Αναμειγνύετε καλά τα υλικά και το απλώνετε σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Αφήνετε τη μάσκα να δράσει για 20 λεπτά χωρίς να κρατάτε τα χέρια σας ψηλά. Επαναλαμβάνετε τη μάσκα όσο συχνά θέλετε αν και μετά από 2-3 εφαρμογές θα δείτε αποτελέσματα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το μέλι έχει λευκαντική δράση αλλά και ενυδατικές και αντισηπτικές ιδιότητες που σημαίνει πως αφήνει το δέρμα super απαλό χωρίς να το ερεθίζει. Ο ενεργός άνθρακας από την άλλη απομακρύνει τις τοξίνες από το δέρμα ενώ παράλληλα ενεργοποιεί το μέλι ώστε να λειτουργήσει με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο.

faysbook.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook