Δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο πολιτικό ελικόπτερο που στις 15:40 έπεσε στη θαλάσσια περιοχή νότιας της εισόδου στο λιμάνι του Πόρου.

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά από πτώση ελικοπτέρου  στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά Τροιζηνίας.

To ιδιωτικό ελικόπτερο έπεσε υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί πρόσκρουση σε καλώδια της ΔΕΗ.

Στη δημοσιότητα μάλιστα δόθηκαν και οι πρώτες εικόνες από το σημείο. Το ελικόπτερο φαίνεται πως έχει βυθιστεί, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για 2- 4 επιβάτες. 

Κλιμάκιο της μονάδας υποβρυχίων αποστολών, έξι πλωτά του Λιμενικού και ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας σπεύδουν στο σημείο για να συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμόι επιζώντων.

Τι λέει ο πρώην δήμαρχος

Τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν να πέσει το ελικόπτερο στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, περιέγραψε ο πρώην δήμαρχος του νησιού, Δημήτρης Στρατηγός, μιλώντας στο OPEN TV.

«Έγινε μία έκρηξη, τώρα είναι των καλωδίων, είναι του ελικοπτέρου, δεν ξέρουμε. Δεν το είδαμε αυτό, ακούσαμε. Το ελικόπτερο είναι μέσα στη θάλασσα, άνθρωπος δεν έχει βγει ζωντανός. Τώρα, πόσοι ήταν, τι ήταν, ο Θεός κι η ψυχή τους».

Ο πρώην δήμαρχος του Πόρου επιβεβαιώνει ότι το ελικόπτερο έπεσε στα καλώδια της ΔΕΗ, επισημαίνοντας πως στο νησί επικρατεί γενικό μπλακ άουτ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook